Tagságaink

ivsz

szek

szek

szek

Szavazás

Tetszik az új oldalunk?
 

» SAS partnerkapcsolataink

A mintegy 43 ezer vállalati ügyfelet maga mögött tudó SAS INSTITUTE az üzleti intelligencia és korszerű elemző alkalmazások piacvezető vállalata. Magyar leányvállalatával kötött partnerszerződésünk értelmében az Új Calculus Bt. a SAS rendszer értékesítőjévé vált.

SAS partnerkapcsolataink terén fontos megemlíteni az angol Amadeus céget, mely a SAS alkalmazások optimalizálására, futásuk meggyorsítására irányuló tevékenységet folytat, mindez hatékony SAS alkalmazásokat eredményez.

 

Referenciáink

  • Első ügyviteli rendszereinket Pápai Húskombinát, a Pénzintézeti Központ és a VERTESZ. használta. Mára elkészült a rendszerek továbbfejlesztett Windows-os változata is.
  • A MOL Rt. számára készített Szabvány Információs Rendszer a Microsoft Access környezetében készült.
  • A tanácsadási tevékenységünk keretében helyzetfelméréseket és megvalósítási tanulmányokat készítettünk.
  • Ezek közül kiemelkednek a Szerencsejáték Rt. és az Állami Számvevőszék részére végzett munkák.
  • Közgazdasági alkalmazásaink elsősorban a nagyméretű adatállományok elemzésének témakörében készültek, kezdve az egyszerű táblázási feladatoktól egészen a többváltozós matematikai-statisztikai elemzésekig. A munkánk során a SAS eszközeit használjuk. A legnagyobb felhasználónk az APEH, ahol a központi bevallás feldolgozási rendszert migráltuk a megoldva a 2000. évvel kapcsolatos problémákat illetve 1996 óta végezzük a társasági adó bevallások évenkénti becslését.
  • Ugyancsak az APEH igazgatósági rendszereinél vettünk részt az alkalmazások Caché-re való migrálásának pilot megoldásában.
  • A Caché adatbázis-kezelőre, mint az egyik leghatékonyabb internetes adatbázis motorra alapozva a legkülönbözőbb alkalmazási területeken vettünk részt, internetes alkalmazások kifejlesztésében.

 

Munkatársaink

A munkatársaink által végzett munka jellegénél fogva különválasztható fejlesztő és szolgáltató típusú tevékenységre. A fejlesztő tevékenységet végzők szakmai egységben dolgoznak. Az egység vezetője minden esetben az adott témában nagy tapasztalattal rendelkező szakember, akinek a feladata a lehető legjobb szakmai tudása szerint megoldani a problémákat. Az egyes egységek munkatársai kreatív módon építik a meglévő tudásbázisokat. A szakmai egységek alapvető feladata, hogy garantálják a munkatársak szakmai rátermettségét és a kifejlesztett termékek magas szintű piaci megfelelőségét. A szakmai egységekkel szemben támasztott másik követelmény a Calculus Bt. által elvállalt szerződésben rögzített konkrét, a megrendelői igények szerint meghatározott szolgáltató típusú tevékenység folytatása. Az ezzel foglalkozó munkatársak feladata ügyfeleink rendszeres kiszolgálása, tanácsadás, hibaelhárítás.